Till alla PLI-medlemmar!

När jag i våras skrev till er och föreslog en träff för att titta på kungsängsliljorna och njuta av våren var jag helt säker på att vi skulle kunna träffas som vanligt igen nu till hösten. Det var en trevlig träff och vi sågs ju sedan ytterligare en gång i Botan då man kanske var lite mera pessimistisk.

Vi i styrelsen har idag träffats och funderat över den närmaste framtiden. Det verkar ju som det kommer att bli svårt att tänka sig att vi går mot en vanlig verksamhet i höst. För kören är det nog helt uteslutet då vi ju läst i tidningarna att man varnar för körsång inomhus just nu. Vi kommer att via mail till körmedlemmarna tala om vad man kan tänka sig göra för att inte helt tappa rösterna under den här perioden. Vi tar gärna emot förslag och idéer.

Men trots att det är lite trist just nu så vill vi ju gärna ses under enkla former och föreslår därför att vi tar Botan som vår träffpunkt igen. Det ligger centralt och en vackrare miljö finns ju inte i stan.

Vi gör en ny träff vid Trillers kafé onsdagen den 26 augusti kl. 14. Eventuellt har en del kommit hem från sina lantställen då så vi blir ännu fler än senast. Glöm inte att då gå ner och njuta av odlingarna nedanför trapporna.

Den 16 september kl. 14 bjuder vi in till ytterligare en träff, men då i vid Orangeriet, alltså den andra delen av Botan. Då ordnar vi en tipspromenad i trädgården och dricker medhaft kaffe och kanske sjunger lite. Vinsten på tipset blir en flaska vin.

Båda träffarna blir förstås inställda vid dåligt väder.

Vi i styrelsen hoppas att många kommer. Vi har ju lärt oss vid det här laget att uppträda coronasäkert och även värdet av att ses under trevliga former.

Inger